درباره مرکز

دانشگاه علاوه بر آموزش باید به فرهنگ، تزکیه و اخلاق، معنویت و مهارت آموزی نیز توجه نماید. دانشگاه یک نهاد صرفاً آموزشی یا پژوهشی نیست، بلکه نقشی حیاتی در جهت توسعه و تقویت سرمایه‌ی فرهنگی و اجتماعی و کار و تلاش جامعه که از تأکیدات دین مبین اسلام است، دارد و بسیاری از کارکردهای خرد و کلان نهاد دانشگاه در ذیل کارکردهای فرهنگی آن تعریف می‌شود. این مأموریت با کارکرد دانشگاه­های نسل چهارم که مسؤولیت اجتماعی و فرهنگی را جزئی از مأموریت خود می­دانند، نیز همراستا است.

دانشگاه محل تربیت متفکران و دانشمندان و هنرمندان و مدیران آینده کشور است که، در جهت بخشیدن به حرکت‌های گوناگون فکری، اعتقادی، فرهنگی و سیاسی جامعه بسیار مؤثرند. دانشگاهی پویاست که بتواند در کنار توجه به کنشگری فرهنگی و اجتماعی و سیاسی دانشجویان خود، بر  بعد مهارتی، هنری و اشتغال دانشجویان، تمرکز لازم را داشته باشد.

دانشجویان می‌توانند مشکلات و مسائل کشور را حل کنند و باعث پیشرفت و ارتقا و آبادانی آن شوند که علاوه بر داشتن دانش روز و احاطه بر راهکارهای علمی، از نظر اخلاقی و فرهنگی نیز مهذب و متعهد باشند. دانشجو در دانشگاه علاوه بر آموزش و پژوهش باید فرصت مشق و تمرین فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مانند نهادسازی، حرکت‌های گروهی، تجربه‌های زیستی(خوابگاه)، سخنرانی، مباحثه، و مناظره و نقد و انتقاد را داشته باشد. دانشگاه باید بتواند یک جنبش نرم‌افزاریِ همه‌جانبه و عمیق در اختیار این کشور و این ملت بگذارد تا کسانی که اهل کار و تلاش هستند، با پیشنهادها و با قالب‌ها و نوآوری‌های علمیِ خودی بتوانند بنای حقیقی یک جامعه آباد و عادلانه مبتنی بر تفکّرات و ارزشهای اسلامی را بالا ببرند .

فراهم نمودن زمینه‌ی اینگونه فعالیت‌ها و حرکت‌های اثر بخش دانشجویی فرهنگی در دانشگاه بر عهده‌ی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه می‌باشد.

نقش انکارناپذیر فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی به عنوان آموزش‌های غیررسمی در جذب استعدادها، شکوفایی توانمندی‌ها و افزایش تجربیات سودمند و ضرورت تولید علم و تقویت فرهنگ کار، تولید، کارآفرینی و رشد معنویت بر اساس مبانی اسلامی از سوی دانشگاهیان، اهمیت و جایگاه معاونت فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه را بیش از پیش نمایان می‌کند.

لذا معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شیراز بر آن شده است تا طبق وظیفه‌ی ذاتی و قانونی خود مرکز آموزش‌های فرهنگی دانشگاه شیراز را با نام «مهراد» و با رویکرد و راهبرد «آموزش مهارت‌محور و کارآفرین، هنر متعهد و تمدن ساز و علوم انسانی اسلامی» ویژه ی دانشجویان، اساتید و کارکنان این جامعه‌ی فرهیخته راه اندازی نماید.

اهداف مرکز مهراد

مرکز آموزش های تخصصی فرهنگی، هنری، مهارتی مهراد مأموریت و هدف خود را اینگونه تعریف می نماید:

1.     تبیین و ترویج بینش درست تمدنی مبتنی بر تمدن نوین اسلامی

2.     گسترش امید نشاط و پویایی در جامعه دانشگاهی

3.     تقویت برند دانشگاه شیراز در آموزش های فرهنگی هنری

4.     ترویج هنرهای اصیل ایرانی اسلامی

5.     اعتلای فرهنگی فضای عمومی دانشگاه

6.     ترویج و تقویت فرهنگ کار، تولید، کارآفرینی

7.     نقش آفرینی دانشگاه در تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم

8.     ارتقای کیفیت آموزشی مهارتی دانشجویان  

افتتاح و رونمایی از مرکز مهراد

همزمان با سفر معاون فرهنگی وزیر علوم، دفتر زیست‌بوم کسب‌وکار دانشجویی و مرکز آموزش‌های فرهنگی، هنری مهارتی مهراد دانشگاه شیراز افتتاح شد.
به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شیراز، آیین گشایش دفتر زیست‌بوم کسب‌وکار دانشجویی و مرکز آموزش‌های فرهنگی، هنری مهارتی مهراد دانشگاه شیراز صبح چهارشنبه ۳مردادماه ۱۴۰۳، با حضور معاون فرهنگی وزیر عتف و هیئت‌همراه برگزار شد.
 
برای مطالعه ادامه این خبر به لینک زیر مراجعه فرمایید.